• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering

Levering en bezorging

Levering en bezorging;

indien u op werkdagen voor 14:00 uur een bestelling plaatst en betaald, dan streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. Al onze pakketten worden bezorgd door GLS, de bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen, welke na vrijdag 14:00uur en in het weekend zijn geplaatst worden maandag verwerkt. U ontvangt een mail met uw track en trace code, zodra uw bestelling is verzonden. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laat GLS een niet-thuis bericht achter. U kunt dan zelf online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Voor ontvangst van het pakket dient altijd te worden getekend.

Verzendkosten;

bij bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten (binnen Nederland). Is het bedrag van uw bestelling lager dan €50,00 dan zijn de verzendkosten €3,95 (binnen Nederland). Voor bestelling naar het buitenland rekenen wij altijd verzendkosten.

Ophalen in de winkel;

u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in ons filiaal Meijerink Schoenen (mybirkenstock is onderdeel van Meijerink Schoenen)  in Hoorn. U betaalt dan geen verzendkosten. U ontvangt een email als uw bestelling klaar staat.